• 31.01. - 05.12.2018
    The Feldenkrais Method – ATM classes in Newland 2018 » read more «

  • 18.02. - 25.11.2018
    FREE Tango Practica @ The SUNDAY SERVICE in Lydney » read more «

  • 02.04. - 01.12.2018
    Argentine Tango Classes in Newland 2018 » read more «

Charleston Street Flash Mop i København

Apr 19th, 2011 by admin | 0

Vil du være med til noget sjovt? En flash mob er et event, hvor et normalt gadebillede i ganske kort tid forvandles til et stort event med mange deltagere, der pludselig opfører sig helt ens for kort derefter at opløses igen, til stor overraskelse for de udenforstående på stedet.

Vi fejrer Dansens Dage med happy 1920′er Charleston (uden partner) og bryder i 4 minutters “spontan dans” til Københavns fedeste swingband Six City Stompers på åben gade.

Det sker den 30.4 2011 kl. 13.00 centralt i København. Vi søger stadig danseglade deltagere !!! Du behøver ingen danseforkundskaber og det er helt gratis at være med.

Her kan du få et indtryk af stemningen og bandet som vi skal danse til. (I flash mobben har alle deltagere helt almindeligt tøj på og trinene er færre og enklere end her):

Du skal kunne deltage i en enkelt øveaften (vælg mellem 24/4, 25/4 og 26/4) samt i generalprøven, der ligger kl. 10.30 lørdag den 30.4.

Alle datoer, eksakte tider og steder står her : www.danseglad.dk/flash-mob/

Tilmelding

Det er vigtigt at du tilmelder dig ved at sende en blank mail til CharlestonEvent@gmail.com fordi du derefter får tilsendt de sidste, men hemmelige oplysninger såsom flash mob sted, story board og små hjælpevideoer. Det er også samtidig den eneste måde vi kan vide nogenlunde hvor mange der deltager.

Kom med, kom med!

Vi håber at blive rigtig mange deltagere, så gør det evt til en fællesudflugt for vennekredsen, strikkeklubben eller kollegaer. Vi garanterer at selv din gamle farmor kan være med! Det er nemt at sprede ordet : Du kan jo evt lige copy paste www.danseglad.dk/flash-mob ind i din facebook status eller noget… :-)

Projektet er støttet af Nordeas Dansepulje gennem Dansens Hus og afvikles i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival fordi festivalen i år har ekstra fokus på jazz og dans. Der vil blive optaget og lavet en fin video, som vil blive tilgængelig for alle på Youtube efterfølgende.

Classes | Bärbel Rücker | TANZBAR

Comments are closed.